21.2.2013

Sairas_hiihto_loma

Kuten otsikosta voi päätellä...on ollut melko kettuinen loma. Äidin hermoa kiristää, kun kaikki menee pieleen ja mikään ei toimi.

Loman piti alkaa Emilin osalta mahtavasti poikaporukassa lätkämatsia tiiraten, niin eikö poika oksentanut matkalla areenalle...eli siis tulihan se Emilillekin se vatsatauti...järjetön tartunta-aika. :/ Noo...päätettiin kuitenkin lähteä seuraavana päivänä Urjalaan mummille, koska vointi oli kaikilla hyvä ja mummi pyysi tulemaan.

Ainut onnistunut tapahtuma tältä reissulta ollee maanantai aamuna kun poikettiin ideaparkkin funparkkiin. Muksut veteli siellä kuus tuntia rallia...ja äiti perässä...orastava kehno olo jo kannoillaan. Ajettiin siitä vielä sitten iltaa vasten kotiin ja maanantai-iltana mun olo oli selvästi flunssainen. Ja tähän asti sitten on kuumeiltu, aivasteltu, niistelty...uinnit, ulkoilut, luistelut kaikki on jääneet. Että voi isoa ihmistä ketuttaa. Emma kuumeili myös tuossa pari päivää ja Erika taitaa olla seuraavana vuorossa. Kökön kökkö sanon minä. :(

on mulla kauniit tyttäret. ♥

....ja menevä poika. ♥
jä täten mitattuna...Erikalla kuumetta 37,7. murrrr.

Nyt pitää keksiä jotain sellasta sairastupa tekemistä...*douppaa ittensä lääkkeillä ja lähtee ensin hakee c-vitamiinia kaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti