18.11.2012

Matkustelua

"Pienen pieni veturi aamulla kerran.." *hoilottaa...Terveiset junasta. ;) Tämän pitäs oikeesti tehdä koulutyötään, mutta kun kerran näinkin hyvin pelittää tämä netti täällä junanvaunussa, niin ihankuin sitä malttais koulutyötä tehdä...(toimitus huom: Ei ehkä toimi ihan yhtä hyvin kuin junan vessa, mutta ei paljosta puutu...)

Jos jotain hyvää pitää tuosta auton hajoamisesta todeta, niin se on kyllä tää, että tässä junamatkan aikana ehtii tehdä yhtä ja toista. Mennessä kotiin kudoin sukkaa ja nyt tullessa, koitan tosiaan saada itsestäni sen verran irti, että saisin tuon yhden koulutyön valmiiksi. Päivitystä tähän auto ja matkatavaran hukkumisasiaan sen verran, että autosta tosiaan hajosi sitten vaihdelaatikko. :/ Automyyjä ei ota vastuuta myymästään autosta (säälistä kuulemma voi 300€ osallistua kustannuksiin). Vaihdelaatikko maksaa käytettynä noin 800-1000€ (jos sellaisen löydän jostain käytettynä). Korjaus siihen päälle sellasen 300-400€ + kytkinpaketti 300€ (kannattaa ehottomasti vaihtaa, ku kerran purettu koko roska muutenkin). Että mun halpa 3000€ auto on siis tullut (tai tulee) maksamaan mulle noin 5500€...*huoh...Tohon laskettu melkein 900€ iso huolto hihnojen vaihtoineen päivineen. Että näin...joskus elämä potkii...niin ja niitä hiton vaatteita ei oo löytyny. Se mua eniten ehkä harmittaakin tässä...

...tossa ku äsken kehuin netti yhteyttä...perun sen. ;D puolet tekstistä katosi...

...jos koittais tätä ajatusvirtaa jatkaa...Martin joutu perjantaina sellaiseksi itkuolkapääksi. Taitaa tää syksy olla vähän rankkaa aikaa...isä on ollut paljon mielessä, kaikki nää vastoinkäymiset mitä on ollu ja sit ylipäänsä ihmisten välinpitämättömyys. En tiiä johtuuko se vaan tästä nyky-yhteiskunnasta, kaupungistumisesta vai mistä. Mut mistä johtuu, että mitä enemmän on vaurautta, niin sen välinpitämättömiä ihmiset on...Siis tarkotan nyt yleensä esim. suomen yhteiskuntaa...suomihan on kaikesta huolimatta hyvinkin vauras maa. Miksi esimerkiksi kun vierailet tai katsot ihmisiä esim. Afrikassa, köyhääkin köyhemmissä olosuhteissa, niin he näyttävät niin kovin onnellisilta. Ja siellä välitetään toisistaan kovasti ja autetaan toisia. Miksi? Mä tässä ehkä oon pähkäilly tätä asiaa senkin takia kun toi oma talous on mitä on. Tai lähinnä sen hoito tällä hetkellä...tai siis ku mä en jaksais välittää rahasta, ku se tuntuu niin turhalta. Mutku ilman sitä ei pysty nykyään toimimaan ja tekemään mitään. Joo...tällästä korkeelentosta ajatusvirtaa...ehkä mä nyt koitan paneutua tohon koulutyöhön välillä.

Tiinalle auringonlasku kuva...taustalla näkyy naapurin uusi "kartano" ja lannoteperäkärry...elis paskis. Mut jos niistä ei välitä...niin upee kuva, eikö. ;)

2 kommenttia:

  1. Oi että, ihana kuva juuri noin, rakennuksineen ja lantakärryineen. Kiitos!

    VastaaPoista
  2. ...ja näin vuoden pimeimpään aikaan on hyvä hakea vähän voimia valoisemmista muistoista, sinulle on haaste blogissani ;)

    VastaaPoista