3.9.2012

matkailua

Kotona jälleen. Oli muuten pitkästä aikaa vaikea lähteä Helsingistä. Lapset jäivät kotiin mummin kanssa ja Emma etenkin oli kovin itkuinen "äiti, mä en haluu et sä meet", "millon me nähdään?", "mä en halua mennä isille."...yritä siinä sitten olla reipas äiti ja lähteä matkaan. Automatka tuli ajettua melko väsyneenä...viikko ja vkoloppu meni melko vähillä unilla (Emma tykkäsi jostain syystä herätä jo vähän jälkeen kuus aamulla sunnuntaina).  :-/

Oli, unista huolimatta, ihana vkoloppu lasten kanssa. Käytiin lauantaina siskolla Tanjalla kyläilemässä. Tanja teki ruokaa ja höpötettiin niitä näitä. Sit vein Erikan kera kaverin elokuviin (katsoivat Urhean) ja Emil katsoi toisen kaverinsa kanssa Madagascar3:n Sellossa. Emman kanssa shoppailtiin ja käytiin jädellä. Sunnuntai aamuna tuli pestyä vielä pari koneellista pyykkiä ja pelailtua muutamaa lautapeliäkin ennen ku lähin ajelee.

Viiden tunnin automatkalla ehtii kuulla monta biisiä ja radio tätien ja setien höpötystä. Yritin jopa voittaa Novalta lahjakorttia (olikohan se motonettiin)...?! Ideana oli, että sinne sai tietyn tyyppiset ihmiset soittaa. Ja sunnuntaina kisassa oli mukana sellaiset ihmiset, jotka ovat olleet muuttokuormaa siirtämässä ts. muuttaneet tai muuttamassa tms. Vähänkö repeilin ittekseni, ku mulla oli mun "parveke" pakattuna autoon. Tää oli jo toinen muuttokuorma tänne päin jonka toin. Ajatuksena siis, että aina ku mulla on auto tyhjänä lapsista ja koirasta, niin kasaisin tavaraa, jota en nyt ennen kevättä välttämättä tarvia ja toisin tänne. Että sitten keväällä ku oikea muutto tulee, niin kamaa olis edes vähän vähemmän. Parveke lähti lähinnä siksi mukaan nyt tällä kertaa, ku sinne on tulossa taloyhtiön puolesta remontti ja se olis pitäny tyhjentää jokatapauksessa. Tyhjensin sen siis autoon. :-D Niin mutta siis...enhän mä päässy edes läpi sinne studioon, että se siitä sitten. Mut kokeilin edes. ;)

Että sellanen viikonloppu. Tänä aamuna kello pärähti kuudelta. Aamukahvit on aikoja sitten juotu, koirat käytetty pihalla ja ruokittu, joten kai sitä voisi lähteä tekemään jotakin. Saas nähdä mitä sitä keksii... ;)

Pistetääs tähän nyt muutama kuva tuolta arkistoista, ku ei nyt just aiheeseen liittyviä fotoja ole. Tässä siis viime kevättalvelta...vai oisko peräti sitä edelliseltä...

vanha kuisti
vintiltä näkymää keväthangilleEi kommentteja:

Lähetä kommentti