6.9.2012

Ovi

Mein uus ovi tuli toissapäivänä!

paketissa vielä...
Sitten sitä ruvettiin eilen illalla asentamaan...Oltiin melko pettyneitä työnjälkeen, kun ruvettiin tarkemmin katsomaan osia. Siis niinku melkein 3tonnin oveksi, niin ensinnäkin karmit piti itse kasata. Mun mielestä ne on yleensä kasattuina...? Sitten maalipinta oli lohkeillut yläosasta karmia, ja oisko pakkaus tai kuljeutsvaurio ku karmista oli lohjennu pala (jää onneks piiloon), maalausjälki (oisko robottimaalaus) ei ollu mikään kauheen hyvä...joissain kohissa ovi oli selvästi hiomaton tai huonosti hiottu, joten kovin röpelöinen pinta oli. ja ylipäänsä työnjälki ois ton hintasessa ovessa melko kehno. Meinaan laitta kuvia ja palautetta yhtiölle...laitan tänne infoa, että vastaavatko mitään. Ois varmaan laitettu ovi bumerangina takas, mut 12vkon odotus (oikeastaan ovi tuli ennen ku oletettiin...luultiin, että tulee syyskuun puolvälissä aikasintaan) ei houkuttanut. Jos ennen pahimpia pakkasia sais ton eteisen edes jotenkin eristettyä ja laitettua kondikseen.

Mut siis ensin karmit...

meitsi on ylin kiilojen leikkaaja. ;)
Ja sitten aateltiin koittaa onneamme kahdeksan jälkeen illalla, että onnistuiko karmien asennus, niin että ovet menee kiinni...

tadaa...siinä se on!
Hiaaaano. Vaikka itte sanonkin. Ja sitä mä jaksan ihmetellä, että mitä se rautakaupan myyjä mulle ruotsiksi selitti, että vaikeimman oven asentaa sitten halusit. Mut siis...mehän ollaan murun kanssa niin supereita, et mikä vaan onnistuu. Millin verran pitää kyllä säätää vielä tota ovea tänään ja lukko ja kahva käydään tänäänn hakemassa. Että tällästä remppaa ikkunoiden ohella....joita pitäs lähteä tonne vintille nyt sit maalaamaan ja laittamaan taas. :)

Tässä vielä aamuinen kuva pihalta...oli niin kaaanis aamu <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti